Десети пореден ден продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, съобщават

...
Десети пореден ден продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, съобщават
Коментари Харесай

Все още без никакви следи: 10-и ден издирват 17-годишната Ивана от Дупница

Десети следващ ден продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, оповестяват от Областната дирекция на полицията в Кюстендил. Досега от момичето не са открити никакви следи.

На терен още веднъж ще бъдат служители на реда, жандармеристи, планински спасители, горски служащи и доброволци, които се провеждат в издирването по поречието на река Джерман. Групата за търсене се провежда в обществените мрежи, оповестява националното радио.

Според източници на bTV от следствието нито една версия не се изключва

Идеята е търсенето да бъде главно в региона на моста над река Джерман, където тя е била засечена последно от камерите. Периметърът там е доста огромен и е с гъста трева и бодливи шубраци.

Организаторите споделят, че има доста хълмчета и дерета. В региона има десетки изоставени къщи, които ще се ревизират. Някои от местностите и обектите са проверявани по два-три пъти, само че резултат към момента няма.

Има два разновидността - или профилът е хакнат, или това е човек, който има достъп до него, сподели Ясен Танев

При тунела на основен път Е-79 бе открит телефонът на момичето . Раницата пък бе оставена по предишния четвъртък на класната ѝ ръководителка в Гимназията по хранително-вкусови и химически технологии. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР